Ontvang nu eenmalig extra €150,-

Bovenop de 50/50 omzetverdeling bij een 4 weekse proefplaatsing

Ontdek onze Horecaboxbal-actie!

Kroegeigenaar of bedrijfsleider in de natte horeca? Op zoek naar een leuke en winstgevende toevoeging voor jouw zaak? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Schrijf je in via het formulier hieronder en profiteer van een exclusieve aanbieding.

Ontvang nu tijdelijk eenmalig €150,- extra bovenop de 50/50 deal bij een 4-weekse proefplaatsing! Wat houdt dit in? Simpel: je ontvangt de helft van alle omzet die onze Horecaboxbal genereert, en daarbovenop nog eens €150,-. Het enige wat het jou kost is slechts 2 m2 ruimte en een beetje stroom.

Maar er is meer! Naast het financiële voordeel is de Horecaboxbal ook nog eens een fantastische entertainmentoptie voor jouw gasten. Het zorgt voor een interactieve en levendige sfeer in jouw zaak. Laat je gasten hun kracht en precisie testen en creëer een gezellige competitieve ambiance.

Wacht niet langer en profiteer nu van deze unieke kans! Vul het formulier hieronder in en wij nemen spoedig contact met je op. Maak jouw zaak nóg aantrekkelijker en laat de Horecaboxbal het succes van jouw onderneming vergroten!

Laat je gegevens achter en wij bellen voor meer informatie

  Of stuur deze afbeelding door na de kroeg of kantine baas die dit moet zien!

  GEGEVENS

  HorecaBoxbal.nl
  KvK: 58269673
  Tel: 085 13 037 88
  Whatsappen

  HorecaBoxbal.nl is preferred supplier van Horecabrains

  © 2013 - 2024 HorecaBoxbal.nl