HEEFT U NOG VRAGEN?

Wij willen de boxbal proberen. Hoe gaat het verder in zijn werk?

Op een afgesproken dag en tijd komen wij langs en kijken wij samen met u naar een geschikte plek waar de machine kan staan. Er wordt een proefperiode gestart waarna we kijken of de machine aan jullie verwachtingen voldoet. Blijkt het na de proefperiode toch niets te zijn? Halen we de machine kosteloos weer op. Blijkt het wel een toevoeging te zijn? Komen we 1x per 4 weken langs om niet alleen de machine te reinigen, maar ook de muntinworp, briefgeldacceptor & het balmachisme. Waar nodig stellen wij het balmechanisme bij. Verder zullen wij tijdens ons servicebezoek met u of eventueel een bedrijfsleider de geldlade verdelen. Dit doen wij nooit alleen.

De boksbal lijkt ons erg leuk! Maar wij hebben al 2 gokkasten..?

Logische vraag. Echter valt de boksbal niet onder kansspelen. U mag dus, naast dat u 2 gokkasten heeft, een boksbal in uw onderneming hebben. Hoe dit exact zit, lichten wij u graag telefonisch toe.

Is de machine na plaatsing nog verplaatsbaar?

Ja. Het is mogelijk om de machine te verplaatsen met een transportkar. Dit maakt het erg makkelijk de machine staand/liggend te verplaatsen door een standaard deuropening. Erg makkelijk wanneer er doordeweeks ook andere activiteiten in deze ruimte plaatsvinden. 

Kunnen wij de machine ook in een andere huisstijl maken?

Jazeker is dit mogelijk! U kunt een ontwerp aanleveren of wij kunnen voor u een ontwerp naar wens maken. De machine zal dan in uw eigen huisstijl bezorgd worden. Is de plaatsing korter dan 3 maanden? Vragen wij een kleine vergoeding (kostprijs). 

Wij willen de boksbal op de 1e verdieping/kelder zonder lift. Is dat mogelijk?

De door ons geëxploiteerde machines zijn horeca-geschikt. Ook hierover is nagedacht. De machine is deelbaar wat het draag en makkelijk verplaatsbaar maakt. Om meer mensen naar de een andere verdieping te laten komen, is de boksbal een handig hulpmiddel.

Wat zijn de afmetingen van de boksbal?

Lengte: 225 breedte: 63 diepte: 114 cm

Wat kost het voor mijn gasten?

De machine accepteert:

€ 0,50 / € 1,- / € 2,-
€ 5,- / € 10,- / € 20,- / € 50,-
Ook kunt u via contactloos pinnen betalen.

Standaard worden de machines ingesteld op 1x slaan € 1,- 3x slaan € 2,- etc. Van elke euro krijgt u dus minimaal de helft.

Hoe gaat het financieel?

Wij komen 4 a 5 wekelijks langs om de machine in top conditie te houden én, niet geheel onbelangrijk, om samen met u de geldlade te verdelen. In geval van een storing zal deze periode korter zijn. U ontvangt gelijk uw deel van de opbrengst met een minimum van 50% Na bezoek zal u de (credit)factuur ontvangen puur voor uw eigen boekhouding. Het BTW bedrag is 21% Vragen over uw factuur? receptie@horecaboxbal.nl 

Wij willen de machine huren. Is dat mogelijk?

Ja, dit is mogelijk. Graag mailen naar info@horecaboxbal.nl of Whatsapp naar 085-1303 788 met gewenste data, plaats en soort evenement. voor actuele voorraad en prijzen. 

Ondanks de faq’s toch nog vragen?

We staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1303 788  of Whatsapp 085-1303 788 of via info@horecaboxbal.nl

GEGEVENS

HorecaBoxbal.nl
KvK: 58269673
Tel: 085 13 037 88
Whatsappen

HorecaBoxbal.nl is preferred supplier van Horecabrains

© 2013 - 2024 HorecaBoxbal.nl