MEER TRAFFIC, MEER OMZET.

HORECA BOXBAL + ONLINE LEADERBOARD

Het boxbal concept + een Leaderboard

HorecaBoxbal.nl blijft zich in samenwerking met uitbaters ontwikkelen. Wat kunnen wij doen, met inzet van de boksbal, dat gasten terug naar de kroeg blijven komen?

Met hulp van onze partners zijn wij erin geslaagd om geslagen scores op te slaan. Deze scores zijn te zien op een extern HD scherm. Het Leaderboard.

De gast blijft net als normaal credits kopen op de machine. Na het slaan op de boksbal verschijnt op het scherm naast de geslagen score ook een QR code. De gast scant deze QR code met zijn smartphone. Hierin kan de gast zijn eigen naam, bijnaam of bijvoorbeeld studentenverenging  invullen in combinatie met zijn e-mail adres. Hierbij is het mogelijk een selfie te maken met de camera van je telefoon of een foto te kiezen uit jouw foto-bibliotheek. Druk op claim om de score te sturen naar het Leaderboard.

Kijken of de machine in jouw horecagelegenheid past? Maak gebruik van de 3D functie:

Bekijken in 3D

Traffic, traffic!

De gast wil op #1 blijven staan. Daarom zal hij of zij deze score fysiek blijven checken in jouw bedrijf. Tevens zal de gast in de nieuwe maand zijn gewonnen prijs in ontvangst komen nemen. De gast? Komt nooit alleen en neemt zijn maten mee!

Prijzen

Om mensen terug te laten komen moet je dit positief bekrachtigen. Of beter gezegd belonen! Iedere #1 van de maand kan een prijs winnen. Dit wordt in overleg met de uitbater bedacht wat aansluit op de doelgroep. Een meter bier? Een slinger aan het rad? Of merchandise van jouw kroeg! Iedere maand weer nieuwe prijzen. De winnaar en de uitbater krijgen een e-mail iedere 1e van de nieuwe maand met wie en wat de gast heeft gewonnen!

WAT LEVERT HET JOU OP?

Traffic, vertier en beleving! én 50% van het ingeworpen bedrag. Klaar voor actie? Bel of Whatsapp om een afspraak te maken voor een vrijblijvende demo!

HET HD LEADERBOARD

Op dit extern HD scherm worden de scores weergegeven met eventueel een foto. De gast zou trots zijn dat zijn naam op dit scherm staat en zal er alles aandoen om op #1 te blijven staan om voor prijzen in aanmerking te komen. De gast zal dus ook regelmatig in jouw kroeg komen om te kijken of nog op het scherm staat. Heeft iemand de #1 verbroken? De #2 krijgt dan een e-mail dat hij of zij verslagen is en dat die terug moet komen naar de kroeg!

Verder wordt op het leaderboard een Call To Action video weergegeven hoe het de gast op het leaderboard komt en wat de prijs van de maand is.

Eigen agenda van die maand of acties  toevoegen? Geen probleem. Er is een  mogelijkheid om een afbeelding in te laden.

Hoe werkt het?

Creëer nog meer competitie met het leaderboard! Gasten zullen terugkomen om hun positie te verdedigen / te behouden.

1.
Claim je score met je telefoon

Scan de QR-code op de boxbal om jouw score te claimen

2.
Voeg je naam, e-mail en leuke foto toe voor het leaderboard

Laat je gegevens achter! Alleen je naam en foto zullen getoond worden op het leaderboard

3.
Check jezelf op het leaderboard, je kan iets cools winnen

Als je de high score weet te behouden maak je iedere maand kans op toffe prijzen

4.
Deel het op je socials met de handige deelfunctie op je telefoon

Sla jij het allerhardst? Ga de wedstrijd aan met jouw vrienden!

5.
Als je van de troon wordt gestoten, krijg je een bericht met de uitdaging om het nog een keer te proberen.

Wanneer kom jij terug naar de kroeg of jouw score te verdedigen?

6.
De winnaar krijgt een e-mail om zijn prijs te claimen

Gewonnen! In de mail staan instructies hoe jij de prijs kan bemachtigen maar vergeet niet; kom naar de kroeg met maten!

DE VOORDELEN VAN HET LEADERBOARD

Klik op de afbeelding voor aanvullende info

Meer
competitie

Het wordt een onderlinge strijd tussen vrienden, wie kan het hardste slaan?

E-mail marketing

De gasten ontvangen een diploma die men kan delen op socials.

50/50 regeling

Houd gasten langer in je zaak en krijg 50% van de gemaakte omzet. Door het leaderboard zullen gasten vaker slaan en houd jij meer omzet over.

Meer traffic

De gast wil op #1 blijven staan. Daarom zal hij of zij deze score fysiek blijven checken in jouw bedrijf. Ontvang een bericht wanneer de hoogste score is verstoten en je terug naar de kroeg moet komen!

Winnaar van
de maand!

De winnaar ontvangt een prijs (prijzen zijn aanpasbaar). Hij zal de prijs niet alleen op komen halen, maar met zijn vrienden.

Eigen acties

Advertentieruimte op het 27″ HD scherm? Agenda van die maand of acties  toevoegen? Geen probleem. Er is een  mogelijkheid om een afbeelding in te laden.
Ultra compact design met de afmetingen; Lengte: 225 breedte: 63 diepte: 114 cm
Door slimme technieken kan er ook betaald worden met pin en/of je mobiel (NFC). De boksbal zelf zit d.m.v. een GSM-module aangesloten op het internet (geen aparte netwerk kabel nodig).
Betaling middels muntgeld én briefgeld.
3-cijferig didgit scherm. Zoals het hoort! Hoogste score is 999. De hoogste score blijft altijd zichtbaar links bovenin, maar kan ook gereset worden.
Horeca Boxbal sticker lay-out. Deze stickers kunnen ook aangepast worden compleet naar jullie eigen huisstijl.
Geïsoleerde uitvoering. Waterdicht en geluidsarm.
Led verlichting, zodat ook in donkere hoeken de boksbal veilig gebruikt kan worden voor jullie gasten.
Leren boksbal voorzien van stevige rubberen binnenbal.

ONZE BOXBAL MACHINE

In volle glorie!

Horeca Boxbal is actief sinds 2014 alle opgebouwde kennis is terug te zien in de machine. De storingen die in de loop der jaren zijn ontstaan zijn niet alleen snel opgelost maar de boksbal is ook gelijk aangepast dat diezelfde storingen niet weer de kop opsteken!

Onze machines zijn altijd voorzien van een 3-cijferig didgit scherm. Zoals het hoort! De hoogst haalbare score is 999. De hoogste score blijft altijd zichtbaar links bovenin (uiteraard te resetten).

SFEERIMPRESSIES

GEGEVENS

HorecaBoxbal.nl
KvK: 58269673
Tel: 085 13 037 88
Whatsappen

HorecaBoxbal.nl is preferred supplier van Horecabrains

© 2013 - 2024 HorecaBoxbal.nl