HIER WORDT AL VOLLEBAK GEBOKST

Café Dommering – Winschoten


Lang geleden zelf ook een boksbal gehad maar hier zat ik zelf altijd mee te klooien. Dure onderdelen en levertijden waardoor het ook voor kwam dat de machine een weekend stil stond. Nu hoef ik maar een appje te sturen en het is gefixt voordat er gasten komen. Op deze manier kan ik mij bezig houden met onze core business. Horeca Boxbal is altijd meedenkend, goede service en een leuk zakcentje waar je niks voor hoeft te doen.

~ Heiko, klant sinds 2015

Website

Feestcafé Straotje 2.0 – Sint Oedenrode


Wij hebben een boksbal beschikbaar in ons café. Vroeg op de avond slaan de vriendengroepen graag een rondje tegen elkaar. Alleen de hoogste scores tellen, wat meteen een rondje oplevert van de tegenpartij. De boksbal neemt minimale ruimte in, waardoor je als het drukker wordt, het apparaat gemakkelijk opzij of uitzet. We zien dat gasten speciaal wat eerder komen, om het apparaat te gebruiken. De inleg voor een rondje boksen is minimaal, dus is men snel geneigd mee te doen. Het levert ons, zonder zelf een grote investering te doen, een leuk extraatje op!

~ Gelske, klant sinds 2018

Facebook

Danscafé Molly’s – Zwolle / Hoogeveen


De boksbal in ons danscafé is een goede  aanvulling op onze omzet en voor onze gasten een erg leuke sportieve uitdaging. Er worden tussen  vrienden leuke competities aangegaan! Of we houden zelf de scores bij achter de bar op een bord. Een keer iets anders in je zaak. Plaats een boksbal en zie het desnoods even aan. Je wordt zeker enthousiast!!!

~ Eddy, klant sinds 2018

Facebook

Ons Café – Assen


Wij waren sceptisch wat betreft een boksbal in ons kleine Café. Echter toch voor de proefplaatsing gegaan omdat er ruimte vrij kwam in het voormalig rookruimte. Wij waren bang voor opstootjes maar de proefplaatsing heeft het tegendeel bewezen! Vrienden nemen het tegen elkaar op en en vinden het echt hilarisch. Rond de TT is de machine even weg omdat we dan de ruimte nodig hebben, na de TT komt de boksbal weer terug.

~ Nico, klant sinds 2019

Facebook

Ons concept is onder andere te vinden in:

NOG STEEDS NIET OVERTUIGD?

Vraag naar al onze mogelijkheden!

SFEERIMPRESSIES

GEGEVENS

HorecaBoxbal.nl
KvK: 58269673
Tel: 085 13 037 88
Whatsappen

HorecaBoxbal.nl is preferred supplier van Horecabrains

© 2013 - 2024 HorecaBoxbal.nl