GEEN INVESTERING, WEL EXTRA OMZET.

Hoe werk het?

HOE WERKT HET?

Onze boxbal, jouw locatie

Op een afgesproken dag en tijd komen wij langs en kijken wij samen met u naar een geschikte plek waar de machine kan staan. Er wordt een proefperiode gestart waarna we kijken of de machine aan jullie verwachtingen voldoet. Blijkt het na de proefperiode toch niets te zijn? Halen we de machine kosteloos weer op. Er is géén opzegtermijn. Blijkt het wel een toevoeging te zijn? Komen wij 1x per 4 weken langs om de machine te onderhouden en om met u de geldlade te verdelen
(onder voorbehoud van storingen en wederzijdse planning).

Onze 50/50 deal!

Wat maakt ons uniek? Onze no-nonsense mentaliteit en met klanten meedenken over hoe ze zich kunnen onderscheiden van de buurman. Mede door de boksbal weet je gasten langer in je zaak te houden. In combinatie met het Boxbal leaderboard laat je gasten terugkomen. Ze gaan de score fysiek checken op het scherm maar ook komen ze naar jouw cafe wanneer ze de prijs kunnen ophalen. De gasten kunnen met muntgeld, briefgeld én contactloos betalen.
Van iedere € 100,- ontvangt u minimaal € 50,- (wordt verdeeld in uw voordeel).
Verder is de boksbal (natte)horecageschikt; Geluidsarm, betrouwbaar én slechts 63cm breed.

Vooroordelen

Wij krijgen vaak terug dat men geen agressie wilt in hen onderneming en vandaar ons aanbod afslaat. Wanneer dit het geval zou zijn, hadden wij geen enkele locatie. Niemand wilt herres in de tent! De kosteloze proefplaatsing zal dit vooroordeel dan ook ontkrachten. Past de machine toch niet binnen het concept? Kan de machine altijd nog verwijdert worden. Hebben we het toch geprobeerd.

WAT LEVERT HET JOU OP?

50% van alle omzet die de boxbal machine maakt en extra vertier en beleving voor jouw gasten!

Ultra compact design met de afmetingen; Lengte: 225 breedte: 63 diepte: 114 cm
Door slimme technieken kan er ook betaald worden met pin en/of je mobiel (NFC). De boksbal zelf zit d.m.v. een GSM-module aangesloten op het internet (geen aparte netwerk kabel nodig).
Betaling middels muntgeld én briefgeld.
3-cijferig didgit scherm. Zoals het hoort! Hoogste score is 999. De hoogste score blijft altijd zichtbaar links bovenin, maar kan ook gereset worden.
Horeca Boxbal sticker lay-out. Deze stickers kunnen ook aangepast worden compleet naar jullie eigen huisstijl.
Geïsoleerde uitvoering. Waterdicht en geluidsarm.
Led verlichting, zodat ook in donkere hoeken de boksbal veilig gebruikt kan worden voor jullie gasten.
Leren boksbal voorzien van stevige rubberen binnenbal.

ONZE BOXBAL MACHINE

In volle glorie!

Horeca Boxbal is actief sinds 2014 alle opgebouwde kennis is terug te zien in de machine. De storingen die in de loop der jaren zijn ontstaan zijn niet alleen snel opgelost maar de boksbal is ook gelijk aangepast dat diezelfde storingen niet weer de kop opsteken!

Onze machines zijn altijd voorzien van een 3-cijferig didgit scherm. Zoals het hoort! De hoogst haalbare score is 999. De hoogste score blijft altijd zichtbaar links bovenin (uiteraard te resetten).

OVER HORECA BOXBAL

Horeca Boxbal is sinds 2014 actief in het exploiteren van boksbal automaten voor de natte horeca. Het nachtleven komt in veel plaatsen laat opgang en miste iets om passanten in de vooravond beter te amuseren. Met een boksbal in jouw onderneming onderscheid je zich van de buurman en zorg je ervoor dat groepjes blijven plakken wat natuurlijk ook beter is voor de consumpties! Wordt het naarmate de avond vordert te druk? Kan de machine altijd uitgezet worden.

SFEERIMPRESSIES

GEGEVENS

HorecaBoxbal.nl
KvK: 58269673
Tel: 085 13 037 88
Whatsappen

HorecaBoxbal.nl is preferred supplier van Horecabrains

© 2013 - 2024 HorecaBoxbal.nl