POAAAAAAA

MOOI DING!

DORPSFEEST, STUDENTENBORREL OF EEN VERJAARDAG?

Vertier gegarandeerd! Je kan de machine huren, of we spreken een verdeelsleutel af. Vanzelfsprekend wordt je volledig ontzorgt.

Jij regelt:

Een stopcontact!

Wij regelen:

De rest!
Wij verzorgen de plaatsing, het ophalen en alles ervoor en ertussenin!

IK WIL EEN BOXBAL OP MIJN LOCATIE

  MAAR PAST IE? CHECK HET IN 3D

  VOOR IEDER EVENT EEN GESCHIKTE BOKSBAL

  Tentfeesten
  en festivals

  Extra vertier in jouw onderneming. Met name in de vooravond is de boksbal een aanwinst! Men is geamuseerd en blijft langer plakken in jouw horecagelegenheid. Wat zich ook resulteert in meer consumpties. De boksbal is voor jong en oud voor zowel mannelijk als vrouwelijk.

  Promoten van
  jouw brand

  Of het nou bij jou op kantoor is, beurs of ander event wij regelen het! De machine wordt geleverd in jouw eigen huisstijl.

  Extra
  omzet

  Actie voor een goed doel met je studentenvereniging? De boksbal leveren we vaak kosteloos met een onderlinge verdeelsleutel. Brengt toch een extra inkomstenbron met een eye-catcher in jouw studentencafé!

  Gratis
  plaatsing

  De machine wordt gebracht en geïnstalleerd op de door jou aangewezen plek. Verder hebben wij transport karren waarmee de boksbal gemakkelijk te verplaatsen is wanneer dit nodig is voor eventuele besloten feesten.

  Intro
  weken

  Bij de intro weken is het altijd even aftasten met elkaar.. Met de boksbal breek je het ijs! Er zijn leuke ontgroening acties mee te verzinnen. Veel plezier gegarandeerd! Op jouw vereniging of in jouw favoriete kroeg? Wij regelen het kosteloos!

  Service

  Voor een succesvolle exploitatie is goede én snelle service van groot belang. Een defecte automaat genereert geen omzet! Wij staan dan ook garant voor een adequate opvolging bij storing. De storingen gemeld worden binnen 24 uur opgelost. Alle hieraan verbonden kosten nemen wij voor onze rekening(!).

  DIRECT KOSTELOOS PROBEREN?

  Géén opzegtermijn. Niet geschoten is altijd mis!

  NOG STEEDS NIET OVERTUIGD?

  Vraag naar al onze mogelijkheden!

  GEGEVENS

  HorecaBoxbal.nl
  KvK: 58269673
  Tel: 085 13 037 88
  Whatsappen

  HorecaBoxbal.nl is preferred supplier van Horecabrains

  © 2013 - 2024 HorecaBoxbal.nl